ELECTRIC ENERGY

  • Lāčplēša iela 5, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
  • (+371) 29127967
  • elektrovaldis@inbox.lv
  • elmonte.viss.lv
  • Juridiskais nosaukums : ELECTRIC ENERGY, SIA
    Reģistrācijas numurs : 40203328760
    Juridiskā adrese : Lāčplēša iela 5, Kandava, Tukuma novads, LV-3120
Apraksts

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "ELECTRIC ENERGY"

Piedāvā:

  1. elektromontāžas darbu pakalpojumi;
  2. starpstāvu elektro sadaļņu sakārtošana un profilakse;
  3. elektrisko ūdens sildītāju tīrīšana un remonts;
  4. elektroinstalācijas bojājumu diagnostika un novēršana;
  5. esošās elektroinstalācijas pārbaude un profilaktiskie darbi;
  6. elektroietaišu vadības un automātikas sistēmu montāža;
  7. zibens aizsardzības sistēmu izbūve;
  8. apsardzes un uguns trauksmes signalizāciju izbūve;
  9. videonovērošanas sistēmu montāža;
  10. sakaru un datortīklu izbūve;
  11. konsultācijas;
  12. izmaksu aprēķini;
  13. apgaismojuma intensitātes mērījumi;
  14. esošo elektrotīklu izolācijas un zemējuma pārejas pretestības mērījumi;
  15. zibens aizsardzības tīklu projektēšana;
  16. elektrotīklu projektēšana;
  17. elektroinstalācijas materiāli;
  18. LED apgaismojums (gaismekļi, spuldzes).

Tiek piedāvāta iespēja apsekot jūsu īpašumā vai valdījumā esošo elektrosaimniecību, lai savlaicīgi atklātu un norādītu uz esošajiem un iespējamiem ugunsdrošības un vispārējās drošības riskiem.

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "ELECTRIC ENERGY"

Galerija
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Karte
    Statistika:
    Pilnībā apskatīts : 9693
    Meklēšnas rezultātos parādīts : 150872
    EscapeTown, izlaušanās spēles
    EscapeTown, izlaušanās spēlesIZLAUŠANĀS SPĒLES. Kopā ar draugiem vai kolēģiem dodies neaizmirstamā piedzīvojumā Otrā pasaules kara tematikā. Izaiciniet sevi un pārbaudiet, cik atjautīgi, izveicīgi esiet spriedzes apstākļos un vai spējat saglabāt loģisko, analītisko domāšanu un darboties komandā.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempings
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingsLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Volmārcentrs, SIA
    Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas uzņēmums Preiļos. Piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu: dizaina izstrāde, frēzēšana, gravēšana un tālākā apstrāde. Ražojam dažādus koka izstrādājumus: dēlīšus, pakaramos, kastītes, svečturus, pulksteņus, dekoratīvos paneļus, medaļu turētājus, sezonālos un kāzu koka dekorus u.c. Apstrādājamie materiāli: saplāksnis, koks – priede, egle, ozols, osis, MDF, putotas PVH loksnes, plastikāts, organiskais stikls, monopolikarbonāts, putuplasts.
    Zanzibāra, kempings
    Zanzibāra, kempingsKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
    Pļavnieki, veterinārā klīnika
    Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
    Papes Čakstes, viesu māja
    Papes Čakstes, viesu mājaTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
    Priedes māja, viesu nams
    Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
    Anemones, glempings
    Anemones, glempingsGlampings Anemones ir jauna atpūtas vieta Plieņciemā 900m no jūras. Glempings atrodas priedēm apaugušā, apzaļumotā, ziedošā teritorijā. Blakus: pastaigu takas, kurās aug mellenes, brūklenes un sēnes. Glempings aprīkots ar virtuves zonu, kurā atradīsiet ledusskapi, traukus, indukcijas plītiņu, mikroviļņu krāsni, kafijas automātu. Namiņā ir duša, tualete, gaisa siltumsūknis (temperatūru var dzesēt vai uzsildīt), granulu kamīns.
    Leibuk, IK
    Leibuk, IKGrāmatvedības pakalpojumi visa veida uzņēmējdarbības formām.Konsultācijas biznesa uzsākšanā, piemērotākās uzņēmējdarbības formas izvēle, nodokļu režīma izvēle. Uzņēmums "Leibuk" sniedz kompleksus pakalpojumus, sākot ar biznesa plāna izstrādi, sabiedrības dibināšanu, grāmatvedības apkalpošanu un ekonomiskās analīzes veikšanu uzņēmumiem.
    Erebuni, armēņu restorāns
    Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
    Visi banneri
    laba_seta.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma